Beleggingsfondsen

TKP Investments biedt  alles binnen het vermogen om uw vermogen te optimaliseren. Met ons brede aanbod aan beleggingsfondsen bieden wij uw organisatie de mogelijkheid om een gediversifieerde portefeuille op te bouwen. Voor onze beleggingsfondsen hanteren wij een multi-managementstrategie. Dit betekent dat wij voor ieder fonds de best-in-class vermogensbeheerders wereldwijd selecteren. Zo heeft u toegang tot een internationaal netwerk van beleggingsexperts. Speciaal voor onze internationale klanten bieden wij UCITS aan.

Breed aanbod

Onze multi-managementbeleggingsfondsen zijn geschikt voor pensioenfondsen, charitatieve instellingen en andere institutionele beleggers. Wij bieden een aantrekkelijke mix van actief en passief beheerde aandelenfondsen. Daarnaast bieden wij een breed scala aan oplossingen in vastrentende waarden, beursgenoteerd en niet-beursgenoteerd onroerend goed en alternatieve beleggingen, zoals grondstoffen, hedgefondsen en private equity. Om u altijd een relevant en actueel aanbod te bieden, doen wij regelmatig onderzoek naar nieuwe beleggingscategorieën en -strategieën. U kunt hier meer lezen over innovatie in onze beleggingen.

Overzicht beleggingsfondsen


Snel een fonds zoeken

  • Beleggingscategorie

  • Actief/Passief

  • Regio

  • UCITS

Prospectus

Found 46 Results

Wijzigingen in het prospectus van de TKP Investments MM fondsen

Als gevolg van de fusie tussen TKP Investments B.V. en Aegon Investment Management B.V. per 1-1-2019, is de fondsdocumentatie van de TKP Investments MM fondsen en de UCITS fondsen gewijzigd. Klik op de onderstaande link voor de meest relevante wijzigingen in het prospectus.

 

Een aantal klanten maakt via Aegon Asset Management gebruik van onze beleggingsoplossingen. Voor deze klanten bieden wij aparte beleggingsfondsen, vanwege een verschil in de wijze waarop wij de kosten doorberekenen. Momenteel is er nog één fonds waarbij dit van toepassing is, dit is het TKPI Top European Real Estate Fund.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties