Innovatie in beleggen

Bij TKP Investments werken we continu aan nieuwe, innovatieve oplossingen om uw organisatie de beste beleggingsmogelijkheden te bieden. Dat doen we op eigen initiatief en door goed te luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten. Wanneer u een specifieke wens heeft, dan onderzoeken we graag de mogelijkheden naar een nieuwe beleggingsoplossing.

Nieuwe beleggingscategorieën en -strategieën

Excellente service en het overtreffen van verwachtingen, staan centraal in onze dienstverlening. Om uw organisatie nu en in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te zijn, volgen wij de ontwikkelingen en innovaties in vermogensbeheer op de voet. Ook doen wij voortdurend onderzoek naar nieuwe beleggingscategorieën en -strategieën.

Maatschappelijk verantwoord beleggen

Onze innoverende aanpak houdt in dat wij al sinds 2006 een maatschappelijk verantwoord beleggingsbeleid voeren. De aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Beleggen (MVB) is sindsdien sterk toegenomen. Duurzaamheid en MVB-criteria spelen in onze innovaties dan ook een belangrijke rol.

Nieuwe beleggingsfondsen

Wij ontwikkelen continu nieuwe beleggingsfondsen. Hieronder vindt u onze nieuwste fondsen:

TKPI MM Long Term Investment Fund

Eén van de laatste uitbreidingen in ons aanbod is het TKPI MM Long Term Investment Fund, dit is een fonds dat wereldwijd voornamelijk in aandelen belegt uit zowel ontwikkelde als opkomende markten. Het beleggingsfonds kenmerkt zich door een langetermijnhorizon, lage turnover en een focus op kwaliteit en duurzame ontwikkeling. In deze publicatie leest u alles over het TKPI MM Long Term Investment Fund.

TKPI MM World Equity Index SRI Fund

Het TKPI MM World Equity Index SRI Fund is een passief wereldaandelenfonds. Het fonds belegt in de – op ESG-gebied – 25% best presterende bedrijven uit de duurzaamheidsindex van MCSI. Lees meer over het TKPI MM World Equity Index SRI Fund.

TKPI MM Equity Small Cap Fund

Het TKPI MM Equity Small Cap Fund belegt actief in aandelen van small-cap bedrijven, wereldwijd in zowel ontwikkelde als opkomende markten. Lees meer over het TKPI MM Equity Small Cap Fund.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Innovatie in beleggen

Onze innovatieve oplossingen bieden uw organisatie de beste beleggingsmogelijkheden.

Laat u inspireren

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties