Contact

Meer informatie over onze dienstverlening

Wij komen graag in gesprek met u over wat TKP Investments voor uw organisatie kan betekenen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met:

Persvragen en sponsorverzoeken

Voor persvragen en sponsorverzoeken kunt u contact opnemen met:

Algemene vragen

Hebt u een algemene vraag over TKP Investments? Onze secretaresses helpen u graag verder.

Adres en Routebeschrijving

Bezoekadres: Europaweg 31, 9723 AS Groningen
Postadres: Postbus 5142, 9700 GC Groningen
Telefoon: 050 317 53 17
E-mailadres
[email protected]

Komt u met eigen vervoer, gebruik dan de routebeschrijving via Google maps.
Komt u met het openbaar vervoer, gebruik dan de routeplanner van OV9292.

De komende jaren wordt de zuidelijke ringweg van Groningen omgebouwd. Deze werkzaamheden kunnen gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van ons kantoorpand. Vanaf 26 juni 2017 is de oprit vanaf de Oosterpoortbuurt naar de N7 definitief afgesloten en vanaf 31 juli is ook afrit naar de Oosterpoortbuurt blijvend afgesloten. Houdt u rekening met een extra reistijd van in elk geval 5 tot 10 minuten. Op onderstaande kaart kunt u bekijken wanneer en op welke locatie er werkzaamheden zijn gepland. Op de website van Groningen Bereikbaar vindt u meer informatie en alternatieve reismogelijkheden.

Op de hoogte blijven

TKP Investments NieuwsbriefSchrijf u in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van actualiteiten en onze diensten en producten.

Feedback over de website

Een link gevonden die niet werkt of andere zaken ontdekt die niet naar behoren functioneren? Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld. U kunt dit mailen naar [email protected]

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Certificering & Gedragscode

Gelieerde organisaties