TKPI European Real Estate Fund

Omschrijving

Het TKPI European Real Estate Fund (TREF) belegt in onroerend goed in Europa, door middel van belangen in niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen en joint ventures.

Het fonds is een zogenoemd fund of funds. Zo maken we optimaal gebruik van gespecialiseerde lokale partijen en managementorganisaties. De portefeuille kent een spreiding naar landen en sectoren, met belangen in de Eurolanden, het Verenigd Koninkrijk en Centraal- en Oost-Europa.

Beleggingen omvatten woningen, kantoren, winkels, bedrijfsruimtes, parkeergarages en hotels. Ook heeft de portefeuille een afgewogen spreiding naar risico en rendement. De risico/rendementskarakteristieken van de afzonderlijke investeringen zijn een belangrijk instrument voor de opbouw van de portefeuille.

Omdat er geen geschikte benchmark voor Europees niet-beursgenoteerd onroerend goed bestaat, heeft het fonds geen externe benchmark. TREF is opgezet om institutionele beleggers een lange termijn-belegging te bieden.

Meer informatie over dit fonds kunt u lezen in: 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht met onze beleggingsfondsen.

 • Download informatie

 • Over TKP Investments

  Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

  Meer over TKP Investments

  Duurzaam beleggen

  Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

  Meer over duurzaam beleggen

  Gelieerde organisaties