TKPI MM European Equity Index SRI Fund – EUR

Omschrijving

Het TKPI MM European Equity Index SRI Fund - EUR belegt in Europese aandelen van circa 120 beursgenoteerde ondernemingen met een best-in-class ESG (Environmental, Social and Governance) rating. Het fonds past een volledige replicatiemethodologie toe, zijnde alle ondernemingen in de MSCI Europe SRI Index. De sector en regio verdelingen zijn consistent met onderliggende indices om het marktrisico als gevolg van de ESG screening te beheersen. De exposure naar het Britse pond wordt afgedekt naar de euro.

De beleggingen vinden plaats volgens het multi-managerprincipe. Hierbij verlenen wij duidelijk omschreven mandaten aan daartoe geselecteerde, gespecialiseerde vermogensbeheerders. De beleggingen worden passief beheerd.

Meer informatie over dit fonds kunt u lezen in:

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht met onze beleggingsfondsen.

 • Download informatie

 • Over TKP Investments

  Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

  Meer over TKP Investments

  Duurzaam beleggen

  Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

  Meer over duurzaam beleggen

  Gelieerde organisaties