UCITS: Aegon Global MM EMU Government Bond Fund

Omschrijving

Het Aegon Global MM EMU Government Bond Fund belegt in obligaties uitgegeven door overheden uit eurolanden met de hoogste kredietwaardigheid binnen Euroland.

Het fonds heeft een passief beleggingsbeleid: het streven is om het rendement van de benchmark zo dicht mogelijk te benaderen. De benchmark is de ICE BofAML Euro Government Index, beperkt tot de landen met een kredietwaardigheidrating van minimaal AA en met een vaste landenweging. Omdat het fonds een passief beleggingsbeleid heeft, wordt er vanuit kostenoverwegingen in principe één externe vermogensbeheerder aangesteld.

Het Key Investor Information Document (KIID) van dit fonds kunt u hier downloaden:

Meer informatie over onze UCITS-fondsen vindt u op onze UCITS pagina. Meer informatie over het Aegon Global MM EMU Government Bond Fund kunt u lezen in:

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht met onze beleggingsfondsen.

 • Download informatie

 • Over TKP Investments

  Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

  Meer over TKP Investments

  Duurzaam beleggen

  Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

  Meer over duurzaam beleggen

  Gelieerde organisaties