Fiduciair management

Bij TKP Investments bieden wij u een totaaloplossing in fiduciair management, dit noemen wij ook wel Integraal Balansbeheer. Daarmee ontzorgen wij uw organisatie volledig op het gebied van vermogensbeheer en strategisch advies. Doordat wij onze dienstverlening modulair hebben ingericht kunt u er ook voor kiezen om één of meerdere deeloplossingen af te nemen.

Wij doen alles binnen óns vermogen om het beste resultaat te behalen over úw vermogen. Onze dienstverlening is breed. Uw wensen zijn het uitgangspunt van onze dienstverlening. Daarom is het leveren van maatwerk bij ons de standaard. En doordat onze dienstverlening modulair is ingericht, bepaalt u zelf of u kiest voor een totaaloplossing of een combinatie van deeloplossingen. Zo blijft u volledig in control.

Modulaire dienstverlening

Wij leveren dienstverlening op maat. Dankzij de modulaire opbouw kunt u ons aanbod volledig afstemmen op uw eigen behoeften en wensen. Uw organisatie blijft zo volledig ‘in control’. U kunt Integraal Balansbeheer als totaaloplossing bij ons afnemen of een keuze maken uit de volgende deeloplossingen:

Strategisch advies

Uw strategisch beleggingsbeleid is van grote invloed op de balansrisico’s en daarmee op de doelstellingen van uw organisatie. Ons eigen Investment strategyteam adviseert u over een optimale beleggingsmix in relatie tot het beschikbare risicobudget. Ook voeren zij ALM-studies uit. U kunt hier meer lezen over de mogelijkheden op het gebied van strategisch advies.

Multi-managementbeleggingen

Naast strategisch advies is het ook mogelijk om te kiezen uit ons breed aanbod aan aantrekkelijke beleggingsoplossingen. Het TKP Investments beleggingsteam selecteert hierbij de best-in-class vermogensbeheerders wereldwijd. De spreiding van beleggingsstijlen vergroot de kans op stabiele bovengemiddelde rendementen. Meer informatie over onze multi-managementbeleggingen kunt u hier nalezen.

Administratie en rapportages

Een ander onderdeel van onze dienstverlening op maat zijn heldere rapportages. Heldere rapportages zijn noodzakelijk om goed inzicht te verkrijgen in de actuele stand van zaken van uw beleggingsportefeuille. Wij verzorgen transparante en duidelijke rapportages die volledig zijn afgestemd op uw wensen. Lees meer over onze klantrapportages.

Accountmanagement

Welke dienstverlening u ook kiest, wij stellen altijd uw eigen team van specialisten samen. De accountmanager is uw vaste aanspreekpunt en sparringpartner. Hij of zij vervult een centrale en proactieve rol en beantwoordt al uw vragen. Ook geeft de accountmanager een heldere toelichting op het gevoerde beleid tijdens bestuursvergaderingen. Lees hier voor meer informatie over Accountmanagement bij TKP Investments.

Wilt u meer weten over onze vermogensbeheeroplossingen? Neem dan vrijblijvend contact op met:

TKP Investments Business Development Alexandra GrooteAlexandra Groote
Business Development
06 1028 7223
[email protected]

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties