Administratie en rapportages

Duidelijke klantcommunicatie vinden we bij TKP Investments essentieel. Heldere en transparante rapportages zijn immers noodzakelijk om goed inzicht te verkrijgen in de actuele stand van zaken van uw beleggingsportefeuille.

Transparante rapportages

In onze klantrapportages brengen wij de risico’s op een transparante manier in kaart. Daarnaast geven we in begrijpelijke taal een toelichting op de performance. Voor pensioenfondsen lichten we in de rapportages verschillende factoren toe die de hoogte van de dekkingsgraad beïnvloeden. Onze rapportages sluiten aan op onze integrale aanpak en belichten zowel uw beleggingen als verplichtingen.

Maatwerk is de standaard

Wij leveren maatwerkrapportages die volledig zijn toegespitst op de wensen van de klant. U bepaalt dus zelf hoe uitgebreid en hoe vaak u de rapportages wilt ontvangen. Wij gaan graag met u in gesprek over uw specifieke wensen.

Rapportages aan toezichthouders

We verzorgen de benodigde informatie voor toezichthouders met betrekking tot vermogensbeheer, die u eenvoudig kunt inlezen of verwerken in verplichte rapportages.

Bent u benieuwd naar onze klantrapportages? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties