Strategisch advies

Goed en gedegen strategisch advies is cruciaal voor het realiseren van uw beleggingsdoelstellingen. Niet alleen leidt de historisch lage rente ertoe dat institutionele beleggers steeds moeilijker aan hun verplichtingen kunnen voldoen, ook zorgen toenemende regelgeving en hogere waarderingen voor extra uitdagingen. Onze strategisch adviseurs zijn, door kennis én ervaring, in staat om u met deze complexe materie te helpen.

Veelzijdig én modulair advies

Ons strategisch advies is net als onze andere dienstverlening modulair. U hoeft dus niet te kiezen voor een totaalpakket van strategisch advies, maar u kunt ook een of meer van onze strategische modules afnemen. Zo kunnen wij voor u, in samenwerking met TKP Pensioen, een ALM-studie uitvoeren. Deze studie stelt ons in staat om voor u een beleggingsstrategie voor de lange termijn vast te stellen. Daarnaast kunnen onze adviseurs u helpen met het vaststellen van uw beleggingsplan en/of risicomanagementstrategie.

Wilt u meer weten over wat ons strategisch advies voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties