Beleggingsplan

Het beleggingsplan is een vertaling van het strategisch beleggingsbeleid naar een strategische beleggingsmix voor uw portefeuille. In het beleggingsplan leggen we bijvoorbeeld de regioallocatie voor bepaalde beleggingscategorieën vast. Maar ook het bepalen van een benchmark en de keuze voor een actieve of passieve strategie nemen we hierin op. Wij helpen u graag met het opstellen van een gedegen beleggingsplan.

Modulair aanbod

Naast strategisch advies bieden wij ook multi-manager beleggingsoplossingen. Daardoor kunnen wij een beleggingsplan met een portefeuille op maat voor u opstellen. Wij bieden u de keuze uit een breed aanbod aan multi-management beleggingsoplossingen in de categorieën aandelen, vastrentende waarden en alternatieve beleggingen (inclusief onroerend goed). Door onze verschillende diensten met elkaar te combineren behaalt u de grootste mate van efficiëntie. Maar ook als u de portefeuille in beheer heeft bij een andere partij, kunnen wij u goed adviseren. Dat noemen wij fiduciair management met een modulaire aanpak.

Analyse huidige portefeuille

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u wilt weten of uw  huidige portefeuille nog aansluit bij uw beleggingsstrategie. Dan kunnen wij u helpen met het analyseren van uw huidige portefeuille.

Wilt u meer weten over het beleggingsplan dat wij voor u kunnen opstellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij samen uw wensen kunnen bespreken.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties