Risicomanagementstrategie

Een goede risicomanagementstrategie loopt als een rode draad door ons strategisch advies. Want wij helpen u altijd met een goede strategie die u in staat stelt om financiële risico’s te beheersen.

Advies op maat

Voor het beheersen van deze financiële risico’s, zoals rente- en valutarisico’s, bieden wij advies op maat. U kunt dit advies als een aparte module bij ons afnemen, maar wij kunnen u ook op basis van een ALM-studie informeren over een goede risicomanagementstrategie. Een ALM-studie geeft u inzicht in de risico’s die acceptabel en nodig zijn voor het behalen van uw doelstelling. Dit stelt onze deskundige adviseurs in staat om u te adviseren over de optimale samenstelling van uw portefeuille en de bijbehorende risicomanagementstrategieën. De portefeuilleconstructie is erop gericht dat de daadwerkelijke balansrisico’s zo goed mogelijk aansluiten bij uw beleggingsbeleid en uw doelstellingen.

Wilt u meer weten over wat wij voor uw risicomanagementstrategie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij samen uw wensen kunnen bespreken.

 

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties