Baanwielrenner Tristan Bangma gekwalificeerd voor WK

Baanwielrenner Tristan Bangma gekwalificeerd voor WK Tristan Bangma, die visueel gehandicapte baanwielrenner die wij sinds 2013 sponsoren, heeft een vliegende start gemaakt met zijn nieuwe piloot Patrick Bos.

De paralympisch kampioen heeft de afgelopen weken diverse medailles gewonnen, waaronder goud op de wereldbekerwedstrijd in België. Ook heeft Tristan zich gekwalificeerd voor de Wereldkampioenschappen paracycling. Dit WK vindt plaats van 31 augustus tot en met 3 september in Zuid-Afrika.

In juni staan er diverse wedstrijden in Nederland op het programma, waaronder de nationale kampioenschappen. En van 30 juni tot en met 2 juli kan Tristan worden aangemoedigd tijdens de wereldbekerwedstrijd in Emmen.

Ander nieuws is dat Tristan voor een jaar is aangesteld als ambassadeur voor het paracycling. Begin april 2017 is er een maatschappelijk partnerschap ontstaan tussen de KNWU en Fonds Gehandicaptensport. Samen met Tristan is een mooie video gemaakt:

Tot slot is Tristan op het Johan Cruyff college gestart met een opleiding marketing en communicatie. Een docent heeft het verhaal van Tristan prachtig verwoord in de blog “Opstaan, ontbijten, trainen en weer slapen. Beter kan niet”. Hierin vertelt Tristan onder meer hoe hij de winnende rit in Rio de Janeiro heeft ervaren.

Bij TKP Investments zijn we uiteraard weer bijzonder trots op de prestaties van Tristan. Afgelopen december hebben wij het contract ondertekend waarin we vastlegden Tristan ook de komende 4 jaar te ondersteunen op weg naar de Paralympische Spelen in Tokio van 2020.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties