Deelname aan de Paralympics dichtbij!

In 2013 maakte Roelie van Wijk, Chief Executive Officer van TKP Investments, kennis met Tristan Bangma, een Friese tiener met een visuele handicap en een droom. Een behoorlijk ambitieuze droom zelfs: een gouden plak op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016 op het onderdeel tandemfietsen.

Focus en inspanning inspireren

Zijn focus en inspanning vond Roelie en vinden wij allen bij TKP Investments ronduit inspirerend. Tristan wil fietsen op topsportniveau en omdat hij beperkt wordt door zijn handicap doet hij dit samen met een partner, zijn copiloot Teun Mulder. Samen stellen deze tandemwielrenners alles in het werk om het doel in Rio de Janeiro te bereiken. Als sponsor kregen wij de kans Tristan te helpen bij het realiseren van deze droom. We zijn nu drie jaar verder en de toewijding van Tristan heeft zijn vruchten afgeworpen.

Grote kans op kwalificatie voor Rio in maart

Het afgelopen jaar raakte Tristan geblesseerd en moest hij een meniscusoperatie ondergaan. Dat was een enorme teleurstelling voor hem en Teun. Hij miste daarom o.a. het NK eind december 2015. Na de operatie heeft Tristan enorm geknokt voor het herstel. Inmiddels is Tristan gelukkig volledig hersteld en hebben Teun en Tristan zich gekwalificeerd voor de WK baan in maart in Italië. Met een podiumplaats op de 1 km in Italië kunnen ze zich vrijwel zeker kwalificeren voor de spelen in Rio.

Genomineerd tot sportman van het jaar

Tristan is genomineerd voor sportman van het jaar in de gemeenten Oost- en Weststellingwerf. Hij is genomineerd samen met de topschaatsers Arjan Stroetinga en Bob de Vries.Er kan nog gestemd worden!

Programma 2016

• 1 t/m 13 maart trainingskamp baanselectie Anadia (Portugal)
• 17 t/m 20 maart WK baan Montichiari (Italië)
• 15 t/m 28 augustus  trainingskamp Anadia (Portugal)
• 7 t/m 18 september Paralympische spelen Rio de Janeiro (Brazilië)

Wij blijven Tristan en zijn piloot Teun in ieder geval op de voet volgen bij het verwezenlijken van hun Paralympische droom.

Andere goede doelen

Behalve met sport en welzijn, voelen we ons ook verbonden met duurzaamheid en cultuur. Hierover kunt u meer lezen in ons sponsor- en donatiebeleid.

 

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties