In aanloop naar de Spelen in Rio

Als trotse sponsor volgt TKP Investments Tristan Bangma op de voet; een jong wielrentalent met een gezichtsvermogen van één procent. De afgelopen drie jaar heeft Tristan keihard gewerkt om zijn droom uit te laten komen: een gouden plak op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. En het einddoel komt in zicht! 11 september komen Tristan en zijn piloot Teun Mulder in actie in Rio op de 1 km tijdrit op de baan en maken ze een hele goede kans.

In een korte mooie sportdocumentaire vertelt Tristan over zijn passie voor het baanwielrennen en de weg naar Rio. Hij vertelt over de ongelooflijk zware impact die die ene kilometer heeft op het lichaam en hoe nauw de samenwerking tussen Tristan en zijn piloot komt.

Wat is er de afgelopen maanden gebeurd?

De laatste maanden stonden in het teken van de voorbereiding op de Olympische 1 km op de baan. Niettemin heeft Tristan eind juni meegedaan aan het NK op de weg met Cor van Leeuwen als piloot. Het werd een fantastisch weekend waarin het gelegenheidsduo een geweldige prestatie neerzette en verrassend de Nederlandse titel pakte.

Verder hebben Tristan en Teun begin juli nog met de Nederlandse selectie aangepast wielrennen getraind op de overdekte wielerbaan in het Franse Roubaix. De fameuze kasseistroken van de klassieker Parijs – Roubaix werden ook nog even meegepikt.

Het is bijna zover

De Spelen komen nu snel dichterbij. Woensdagmiddag 13 juli vond de teampresentatie van TeamNL plaats in het Kurhaus in Scheveningen. TeamNL is de verzamelnaam voor het volledige Olympische en Paralympische team. Bekijk het sportieve promotiefilmpje van Tristan en Teun in hun nette pak.

Wanneer kunt u Tristan Bangma in actie zien tijdens de Paralympische Spelen?

11 sept 16:34 – 17:28 (lokale tijd 11:34 – 12:28): 1km tijdrit op de baan

14 sept 18:30 – 21:00 (lokale tijd 13:30 –16:00): Tijdrit op de weg

17 sept 18:00 – 21:15 (lokale tijd 13:00 – 16:15): Wegwedstrijd

In onderstaande artikelen kunt u meer lezen over Tristan Bangma

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties