Olympisch Goud in Rio voor Tristan Bangma

Baanwielrenner Tristan Bangma heeft afgelopen zondag (11 september), samen met piloot Teun Mulder, de gouden medaille veroverd op de 1 km tijdrit op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. Zij waren de snelste in een tijd van 59,822 seconden. Een geweldige prestatie!

Trots op Tristan Bangma zijn prestatie in Rio

Voor TKP Investments ook speciaal; wij ondersteunen Tristan al sinds 2013, toen alleen al de deelname aan deze Paralympics een grote droom van Tristan was. Wij zijn bijzonder trots op zijn grootse prestatie met, naast de deelname, nu ook de gouden medaille. Zijn doorzettingsvermogen inspireert ons. Wij vinden het daarom ook erg fijn dat wij het voor Tristans ouders en zusje mogelijk hebben gemaakt om erbij te zijn in Rio. Tristan waardeert hun aanwezigheid enorm.

Geen medaillekansen voor Tristan en Teun

Gisteren (donderdag 14 september) heeft Tristan de 30 km tijdrit op de weg gefietst. In een tijd van 38:02,81 kwamen hij en Teun als 16e over de finish. Ze hadden geen medaillekansen, maar zijn toch erg tevreden met het resultaat. Zaterdag is nog de wegwedstrijd, waar zij wederom geen favoriet zijn. Wat hun tijd daar ook moge zijn, voor Tristan zijn de Paralympische Spelen al geslaagd!

In onderstaande artikelen kunt u meer lezen over Tristan Bangma zijn aanloop naar Rio

 

 

 

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties