Onze nieuwsbrief Share is uit

Onze nieuwsbrief Share is weer verschenen! In deze decembereditie kunt u onder meer lezen over de resultaten van ons onderzoek naar de invloed van demografische ontwikkelingen op de rente. Met als centrale vraag: houden deze ontwikkelingen de rente laag?

Daarnaast hebben we recent onderzocht of en welke kansen alternatieve vastgoedsectorenop dit moment kunnen bieden voor institutionele beleggers. De conclusies delen we uiteraard graag in deze nieuwsbrief.

In het artikel ‘Ruim monetair beleid zorgt voor rust, maar hoe lang nog?’ geven we onze visie op het beleid van de ECB. Dit zorgt immers voor rust op de financiële markten, maar het heeft ook andere gevolgen.

Tot slot blogt Anne Laning, onze Chief Financial & Operating Officer, over reflectie op pensioen. Bovendien heeft hij speciaal voor deze Share een eigen TKPI decemberpuzzel gemaakt.

Veel lees- en puzzelplezier!

Lees hier de ‘Share’ nieuwsbrief van TKP Investments.

‘Share’ per mail ontvangen? Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties