Onze nieuwsbrief ‘Share’ is weer verschenen

Onze nieuwsbrief Share is weer verschenen! Douwe Egberts Pensioenfonds is op 1 april 2018 toegetreden tot Stap, het Algemeen Pensioenfonds waarvoor TKP Investments het vermogen beheert. Elvin van den Hoek, directeur van het bestuursbureau DEPF, vertelt over de migratie. “De mensen bij TKP Investments gingen als een soort architecten te werk.”

In deze juni-editie kunt u daarnaast lezen over de resultaten van ons onderzoek naar green bonds. Wat bepaalt het karakter van deze groene obligaties en welke kansen bieden ze voor institutionele beleggers?

Verder stond het afgelopen kwartaal in het teken van een wat afzwakkende economische groei in Europa, politieke onrust in Italië en een sterkere Amerikaanse dollar. In deze nieuwsbrief gaan we in op de impact die dit heeft op de kosten voor het afdekken van valutarisico en het sentiment ten aanzien van opkomende markten. 

We zien ook dat emerging markets binnen de beleggingscategorie aandelen momenteel relatief gunstige vooruitzichten hebben. In veel regio’s zijn aandelen op dit moment duur. Op basis van de Shiller Price-Earnings ratio zijn aandelen uit emerging markets, waar een groot deel van de wereldwijde economische groei plaatsvindt, echter gunstiger geprijsd. 

Martijn Stoker, onze Manager Operations, blogt over de kracht van samenwerking tijdens de hectische eerste vier maanden van het jaar, die in het teken staan van de jaarafsluiting.

Veel leesplezier!

Lees hier de ‘Share’ nieuwsbrief van TKP Investments.

De ‘Share’ per mail ontvangen? Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties