Pensioenstichting Transport verlengt contract met TKP Investments met 5 jaar

Pensioenstichting Transport (PST) en TKP Investments hebben hun samenwerking met 5 jaar verlengd. Uitkomst van de contractonderhandelingen is een hernieuwd gestroomlijnd dienstenpakket passend bij de ambities van PST voor de komende jaren. Als strategisch partner van pensioenfondsen vinden wij het belangrijk om kennis te delen met onze relaties. Dit doen we nu ook via deze digitale nieuwsbrief met inhoudelijke artikelen.

PST is het ondernemingspensioenfonds van DHL en dochterondernemingen van de Deutsche Post DHL Group en telt circa 17.000 actieve deelnemers, slapers en pensioengerechtigden. Het was op voorhand geen uitgemaakte zaak dat Pensioenstichting Transport opnieuw voor TKP Investments zou kiezen. Wouter van Benten, vice-voorzitter van Pensioenstichting Transport, geeft in een reactie aan: ‘Ondanks onze grote tevredenheid over de samenwerking met TKP Investments, wilden wij met een open vizier de onderhandeling in. We hebben samen opnieuw gekeken naar alle onderdelen van de dienstverlening die wij de komende periode nodig hebben en die exact aansluiten op onze ambities. Hierover hebben wij goede afspraken gemaakt. We hebben veel vertrouwen in onze samenwerking die gebaseerd is op een constructief en prettig partnerschap.’

Langdurig partnerschap

Roelie van Wijk, CEO van TKP Investments kijkt uit naar het hernieuwde partnerschap: ‘We zijn bijzonder trots op onze samenwerking met PST. Het is een pensioenfonds met een geheel eigen dynamiek. Voor deze contractverlenging kregen we opnieuw de kans onze meerwaarde te bewijzen en samen met PST een nieuwe invulling te geven aan onze toch al prettige samenwerking. Het resultaat is een verdienste van PST en onze medewerkers. We zijn dus erg blij met het opnieuw uitgesproken vertrouwen van PST in ons en blijven er graag voor zorgen dat PST “in control” is over haar beleggingen.’

Over TKP Investments

TKP Investments beheert een vermogen van 24 miljard voor ruim 25 klanten. Gevestigd in Groningen met 85 personeelsleden biedt TKP Investments aan Nederlandse pensioenfondsen een modulaire dienstverlening op het gebied van vermogensbeheer en -advies. TKP Investments is een 100%-dochteronderneming van Aegon Asset Management. Wereldwijd beheert Aegon Asset Management ongeveer 350 miljard euro.

Benieuwd naar onze klanten? Ga naar: Alles binnen het vermogen voor onze klanten.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties