Prijzen voor TKP Investments in één maand

In één maand tijd viel TKP Investments twee keer in de prijzen. TKP Investments won de award voor Best Risk Management Advisory team in the Netherlands en de Alternative Peer-to-Peer Benelux Award 2016 voor Best Alternatives Investment Team 2016.

Best Risk Management Advisory Team

Voor haar vooruitstrevende aanpak ontving TKP Investments van de internationale jury van Capital Finance International (cfi) de Best Risk Management Advisory Team Award 2016. Meer informatie, waaronder het juryrapport in de deze uitgave van cfi.co.

Best Alternatives Investment Team

In Noordwijk nam TKP Investments de Institutional Investor’s Peer-to-Peer Benelux Award 2016 in de categorie Alternatives Investment Team of the Year in ontvangst. Roelie van Wijk, CEO van TKP Investments: “Wij zijn zeer verguld met deze prijzen en zien het als een erkenning voor onze klantgerichte en duurzame aanpak en het werk dat onze teams hiervoor verrichten.
Benieuwd naar verkregen waardering vanuit de branche in de vorm van awards?

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties