Prins Bernhard Cultuurfonds kiest voor fiduciair management van TKP Investments

Het Prins Bernhard Cultuurfonds, een van de grootste particuliere cultuurfondsen van Nederland, heeft TKP Investments, dochtermaatschappij van Aegon Asset Management, gekozen voor het fiduciair management. Providence Capital begeleidde het Prins Bernhard Cultuurfonds in het selectie- en onderhandelingstraject.  TKP Investments is onlangs begonnen haar fiduciaire dienstverlening ook bij charitatieve instellingen onder de aandacht te brengen. Het Prins Bernhard Cultuurfonds is voor TKP Investments de eerste charitatieve instelling die klant wordt.

Visie, strategisch advies en aanbod

Adriana Esmeijer, directeur-bestuurder van het Prins Bernhard Cultuurfonds: “Wij hebben gekozen voor TKP Investments, vanwege de veelzijdigheid van deze vermogensbeheerder en het internationale netwerk dat ze ter beschikking hebben voor alle beleggingscategorieën. Daarbij ben ik blij dat Providence Capital ons als onafhankelijk expert heeft bijgestaan en de samenwerking met TKP Investments mede vorm heeft gegeven. Het zorgde  snel voor een goede klik met de organisatie, die ons maatwerk en strategisch advies kan bieden. Door het totale overzicht over en beheer van ons vermogen uit te besteden aan een specialist op dit gebied, kunnen wij ons richten op het hoofddoel van het Cultuurfonds: de ondersteuning van cultuur, natuur en wetenschap.

Duurzaam bijdragen

Roelie van Wijk-Russchen, Chief Executive Officer van TKP Investments: “Het is voor ons een grote eer om het fiduciair management voor het Prins Bernhard Cultuurfonds uit te mogen voeren. In het uitgebreide voortraject, waarbij Providence Capital een professionele adviserende rol vervulde,  hebben wij ervaren dat het Cultuurfonds een zeer kundige, zorgvuldige en prettige partij is om mee samen te werken. De duurzame aanpak binnen al onze beleggingsoplossingen en onze lange termijn beleggingshorizon blijkt ook een goede match. Wij zien bijzonder uit naar een langdurig partnerschap.”

Sarah Russell, Chief Executive Officer van Aegon Asset Management, voegt toe: “Ik ben bijzonder trots dat onze vermogensbeheerder in Groningen de fiduciaire dienstverlening gaat uitvoeren voor het Prins Bernhard Cultuurfonds, waarmee TKP Investments nu ook duurzame oplossingen aan charitatieve instellingen biedt. Onze klanten waarderen de professionele en klantgerichte aanpak van het team van TKP Investments zeer. Als vertegenwoordiger van Aegon Asset Management onderschrijf ik dit van harte.“

Benieuwd naar ons fiduciair management? Ga naar: de totaaloplossing in fiduciair management

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties