Stap het eerste Algemeen Pensioenfonds in Nederland

Het moederbedrijf van TKP Investments, Aegon Nederland richt samen met het dochterbedrijf TKP een algemeen pensioenfonds op. Het nieuwe Stap Algemeen Pensioenfonds biedt pensioenfondsen een oplossing die niet zelfstandig verder willen, vanwege hoge wettelijke eisen en kosten. Ook ondernemingen die een pensioenregeling willen in een pensioenfondsomgeving kunnen terecht bij het Algemeen Pensioenfonds.

TKP Investments feliciteert Aegon Nederland en TKP met het verkrijgen (als eerste!) van de vergunning van (DNB) om een algemeen pensioenfonds (APF) op te richten. Stap Algemeen Pensioenfonds is het eerste in zijn soort in Nederland.

Maarten Edixhoven, directeur Pensioen van Aegon Nederland: “In Stap realiseren we voor werknemers heldere pensioenen tegen lage kosten en met een optimaal rendement. Precies zoals de wetgever dat beoogt. De onderneming profiteert van de service, het vermogensbeheer en een prijsstelling die normaliter alleen een groot pensioenfonds kan bieden.”

Lees hier het persbericht van het eerste Algemeen Pensioenfonds en het persbericht van Aegon

 

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties