TKP Investments bekent kleur op Coming Out Day

11 oktober is internationale Coming Out Day en ook bij TKP Investments laten we graag onze kleuren zien. De Coming-Outdag staat in het teken van gelijkheid voor iedereen, dus ook voor mensen die gay, bi of transgender zijn.

Wij omarmen diversiteit

Het is nog steeds lang niet overal mogelijk om uit de kast te komen. Ook in Nederland. Met deze dag steken we iedereen een hart onder de riem en zeggen we nee tegen homofobie. Bij TKP Investments hebben we een actief diversiteitsbeleid. We houden van verscheidenheid en kwaliteit. Een goede mix van mannen, vrouwen, identiteiten, achtergronden en leeftijden maakt onze organisatie sterk.

Aansluiting bij Aegon global

De regenboogvlag hangt vandaag aan het kantoorpand en we sluiten aan bij de activiteiten van onze moedermaatschappij Aegon. Collega’s van alle Aegon-organisaties in de hele wereld doen vandaag mee aan activiteiten om LGBT-pride te steunen. Zo zijn er inzamelingsacties voor het goede doel, worden er t-shirts met de opdruk #proudofyou verkocht en pridefoto’s gemaakt met het personeel.

Onderzoek naar pensioenissues bij LGBT’s

Voor de eerste keer heeft Aegon LGBT-data (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender) onderzocht in de Retirement Readiness Survey. Het onderzoek, een van de grootste ter wereld, wordt al zes jaar uitgevoerd. De LGBT-resultaten worden in het nieuwe jaar gepresenteerd en zullen laten zien met welke pensioenproblemen LGBT’s te maken krijgen.

Lees ook het interview met CEO Roelie van Wijk over het diversiteitsbeleid van TKP Investments

  

 

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties