TKP Investments maakt zich sterk voor Internationale Vrouwendag

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een dag die in het teken staat van de rechten van de vrouw en de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Bij TKP Investments vinden we het belangrijk dat mannen en vrouwen gelijke kansen krijgen en daarom tonen wij ons solidair met vrouwen overal ter wereld.

Juist de mix van mannen en vrouwen maakt ons sterk

Wij weten uit ervaring dat juist de mix tussen mannen en vrouwen onze organisatie sterk maakt. Want mannen en vrouwen brengen ieder hun eigen talenten en sterke eigenschappen mee. Daarom zijn we trots dat bij ons een op de drie medewerkers vrouw is, ook op managementniveau. Dit is in de vermogensbeheersector nog steeds redelijk zeldzaam.

Diversiteit is breder dan man-vrouwverhouding

Diversiteit gaat wat ons betreft echter niet alleen over de verhouding tussen mannen en vrouwen, maar ook over een goede balans tussen jong en oud, en over mensen met verschillende culturele achtergronden. Juist door hun individualiteit vullen mensen elkaar aan en dat zorgt weer voor een goede werksfeer. Allemaal redenen om diversiteit te omarmen. Ook de CFO van Aegon spreekt zich uit op Internationale Vrouwendag, over de verschillen tussen mannen en vrouwen als het gaat om de voorbereiding op hun pensioen.

Samen sterk voor Internationale Vrouwendag met een aantal van onze vrouwelijke collega’s!
 
Lees ook het interview met Roelie van Wijk in Financial Investigator ‘Diversiteit is duurzamer en levert meer op’

Lees meer over Internationale Vrouwendag 2018 #PressforProgress op de officiële website.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties