TKP Investments stapt over op een volledig geïntegreerd wereldwijd model

Op 3 december maakten we aan onze klanten enkele wijzigingen binnen TKP Investments bekend waarmee we onze klantenpropositie verbeteren en overgaan op een wereldwijd geïntegreerd model als onderdeel van onze moedermaatschappij, Aegon Asset Management.

Het creëren van een wereldwijd geïntegreerde structuur volgt op de fusie in 2018 van ons Europese senior-managementteam dat verantwoordelijk is voor Aegon Asset Management en TKP Investments in Nederland, en Kames Capital in het Verenigd Koninkrijk.

Deze laatste stap naar een wereldwijd geïntegreerde structuur leidt tot de vereenvoudiging van ons huidige bedrijfsmodel dat bestaat uit regionale besturen, om zo een wereldwijd opererende management board te creëren onder leiding van global CEO Aegon Asset Management, Bas NieuweWeme (zie foto).

De wijze waarop wij de portefeuilles van onze klanten beheren en de portefeuillebeheerders die deze managen, blijven onveranderd. Ook zullen wij de huidige lokale relaties en de dienstverlening aan onze klanten in stand houden.

Door de integratie zullen de merken TKP Investments en Kames Capital echter medio 2020 uitfaseren naarmate de onderneming overgaat naar het wereldwijd erkende merk Aegon Asset Management. Hoewel we het merk TKP Investments niet langer zullen gebruiken, blijft het bedrijf volledig gecommitteerd aan zijn fiduciaire dienstverlening en multi-managerdiensten. Deze zullen worden omgedoopt tot respectievelijk AAM Fiduciary Services & Investment Solutions en AAM Multi-Management.

De nieuwe structuur leidt tot de creatie van een wereldwijde vermogensbeheerorganisatie met een beheerd vermogen van € 339 miljard* die het volledige potentieel van onze teams van over de hele wereld maximaliseert. De geïntegreerde structuur wordt per 1 februari 2020 van kracht.

TKP Investments is trots op haar Nederlandse erfgoed en we zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe wereldwijde structuur ons in staat zal stellen een belangrijke stap te zetten in het verbeteren van ons productaanbod, service en totale klantervaring.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact op met uw gebruikelijke contactpersoon van TKP Investments.

* Bron: Aegon Asset Management per 30/06/2019

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties