Tristan en Teun denderen door op de weg naar Rio

Wellicht dat u ze al voorbij heeft zien komen, want tandemteam Bangma stond in de afgelopen periode volop in de aandacht van diverse media. Vol passie vertellen ze over hun droom: een startplek op de paralympische spelen in Rio de Janeiro in 2016. Nog veel belangrijker zijn de prestaties die Tristan Bangma en Teun Mulder neerzetten, met als meest recente wapenfeit een zilveren én bronzen plak op het WK Baan Paracycling eind maart.

Hoewel Tristan veel wedstrijden rijdt en het een ‘thuiswedstrijd’ was, was een eerste WK toch wel erg bijzonder. Des te meer omdat hij de jongste deelnemer van het toernooi was en het een belangrijke momentopname is in de aanloop naar Rio. Op de eerste toernooidag reden Tristan en Teun de 1 km race waarbij de Britten het sterkst bleken. Het eindresultaat was een zilveren medaille. De tweede toernooidag stond in het teken van het sprinttoernooi, waarbij ze een bronzen medaille in de wacht sleepten. Een prachtig eindresultaat dat perspectief biedt voor de kansen op de paralympische spelen in 2016 in Rio de Janeiro.

Op de weg naar Rio zullen Tristan en Teun zich vanaf nu volledig richten op de 1 km op de baan. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal het duo niet meer deelnemen aan wedstrijden op de weg. Een nadeel van de baan is dat er niet veel wedstrijden zijn in het paracycling.  De eerstkomende baanwedstijd zal plaatsvinden in augustus in het Duitse Cottbus. Voor Tristan persoonlijk komt dit niet slecht uit omdat hij in mei ook eindexamens zal doen voor zijn laatste vakken voor zijn schooldiploma.

TKP Investments wenst Tristan hierbij veel succes!

Een introductiefilm die de gemeente Apeldoorn maakte in de aanloop naar het WK Baan:

Een impressie van het sprinttoernooi op de tweede toernooidag:

Andere goede doelen

Behalve met sport en welzijn, voelen we ons ook verbonden met duurzaamheid en cultuur. Hierover kunt u meer lezen in ons sponsor- en donatiebeleid.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties