Trainen voor Rio en ook ‘nog even’ examen doen

Sinds 2013 is TKP Investments de trotse sponsor van de veelbelovende wielrenner Tristan Bangma. Het einddoel is goud op de Paralympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Hoewel vrijwel alles in het teken staat van dit ambitieuze einddoel, moeten er in de tussentijd ook nog andere dingen geregeld worden. Zo stonden dit jaar de laatste twee centrale examens voor het middelbaar onderwijs op de planning, waarvan Tristan op 11 juni de einduitslag kreeg. TKP Investments feliciteert Tristan met het behalen van zijn MAVO-diploma!

Nu Tristan en Teun zich volledig focussen op het baanwielrennen, is er minder wedstrijdnieuws. Dat wil echter niet zeggen dat er minder getraind wordt. De duurtrainingen zijn in volle gang en het tandemduo bereidt zich nu al voor op het komende baanseizoen. Daarnaast staat nog een wegwedstrijd op het programma en zal Tristan deze zomer verhuizen naar Noord Holland. In verband met de sluiting van de baan in Apeldoorn, moet uitgeweken worden naar Alkmaar en bovendien is de jonge topsporter op zoek naar een vervolgopleiding.

In alle hectiek staat het tandemduo ook nog steeds volop in de belangstelling van diverse media. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de korte documentaires die het NOC-NSF maakt in de aanloop naar Rio. Uiteraard werd ook een aflevering over Tristan gemaakt en deze is hieronder te bekijken:

 

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties