Wandelen voor het goede doel: bescherming van de Noordzee

Pieter Hendrikse, voormalig CEO van CBRE Global Investors EMEA, heeft in drie weken tijd ruim 400 kilometer gewandeld langs de gehele Noordzeekust. Zijn doel: via gesponsorde wandeletappes geld ophalen voor Stichting De Noordzee. Bij TKP Investments wilden we uiteraard graag een bijdrage leveren aan dit mooie streven.

Zes directieleden en managers van TKP Investments gingen de uitdaging aan om Pieter op Schiermonnikoog te vergezellen tijdens de laatste etappe van zijn tocht.

Inspirerende wandeltocht op Schiermonnikoog

Samen met Pieter hebben directieleden Roelie van Wijk, Anne Laning en Robert Leenes en managers Harm-Zwier Medendorp, Marijke Baggelaar en Martijn Stoker een wandeltocht van ruim 17 kilometer afgelegd via het strand, de duinen en de kwelders van Schiermonnikoog. Een prachtige tocht voor een mooi doel: de bescherming van de Noordzee. De wandeling diende daarnaast als inspiratie voor onze eigen visie op toekomst en duurzaamheid van TKP Investments.

Ruim zesduizend euro aan donaties

De wandeltocht van Pieter Hendrikse voerde hem in drie weken van Het Zwin, aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen, tot aan het strand van Schiermonnikoog. Hij heeft de tocht in 21 etappes afgelegd van ieder circa 20 kilometer. In ruil voor een donatie konden mensen met hem meelopen. Pieter heeft inmiddels ruim 6.000 euro opgehaald.

Schoonmaken van de Noordzeekust

Stichting De Noordzee gaat het ingezamelde geld gebruiken voor de Boskalis Beach Cleanup Tour die deze zomer voor de vijfde keer plaatsvindt. Tijdens deze opruimactie wordt in twee weken tijd de hele kust schoongemaakt. En dat is hard nodig, is ook de ervaring van Pieter. Tijdens zijn tocht kwam hij veel plastic afval en andere rommel tegen. Dankzij zijn inspanningen zijn onze kusten straks weer een stukje schoner.

Lees meer over de wandeltocht van Pieter op de website van Stichting De Noordzee.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties