Onze klanten

Alles binnen het vermogen voor onze klanten

Bij TKP Investments doen wij alles binnen ons vermogen om het beste resultaat te behalen over het vermogen van onze klanten. En dat resultaat meten we niet alleen in financiële prestaties. Wij vinden een duurzame relatie met onze klanten minstens zo belangrijk. Zodat ook de generaties ná ons beschikken over het vermogen dat zij verdienen. Aandacht voor duurzaamheid en beheerst risicomanagementbeleid maken hiervan vanzelfsprekend onderdeel uit. Maar bovenal willen wij dat onze klanten tevreden zijn over onze service. Of zij nu hebben gekozen voor onze integrale dienstverlening, of voor één van onze deeloplossingen.

“Als beleggingscommissie hadden we ervaren dat de mensen van TKP Investments heel goed luisterden naar onze wensen en actief met ons meedachten.”

Pensioenfondsen en charitatieve instellingen

Wij zijn al sinds 1988 de vermogensbeheerder van het pensioenfonds van het voormalige PTT Nederland. Inmiddels beter bekend als de pensioenfondsen van KPN, PostNL en TNT Express. Zij zijn nog steeds onze grootste klanten, maar zeker niet de enige. Naast een beheerst aantal pensioenfondsen bedienen wij sinds 2015 ook charitatieve instellingen. Een nieuwe doelgroep die uitstekend past bij onze strategische doelstelling. En naar volle tevredenheid, mogen wij wel zeggen. Alhoewel, het zijn hun eigen woorden:

“De rechtdoorzee Groningse mentaliteit vonden we direct erg prettig.”

Wij mogen onder meer de volgende organisaties tot onze klanten rekenen:

Klant aan het woord

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met:

TKP Investments Business Development Alexandra GrooteAlexandra Groote
Business Development
06 1028 7223
[email protected]

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties