Over TKP Investments

Als fiduciair manager nemen wij graag alle zorg uit handen

TKP Investments treedt al meer dan 25 jaar op als fiduciair manager voor institutionele beleggers. Wij beheren én adviseren over het vermogen van onze klanten. Naast pensioenfondsen bedienen wij ook andere institutionele beleggers met een lange beleggingshorizon, zoals charitatieve instellingen. Met onze wortels diep in de Nederlandse pensioensector zijn wij in staat de problematiek van institutionele beleggers volledig te doorgronden. Als fiduciair manager nemen wij u dan ook graag alle zorg uit handen, terwijl uw organisatie volledig ‘in control’ blijft. TKP Investments is een handelsnaam van Aegon Investment Management B.V.

Alles binnen het vermogen

Wij doen alles binnen óns vermogen om het beste resultaat te behalen over úw vermogen. Onze dienstverlening is breed: van een gedegen strategisch advies tot een overzichtelijke beleggingsadministratie, en van het selecteren en monitoren van externe vermogensbeheerders tot heldere rapportages. Uw wensen zijn het uitgangspunt van onze dienstverlening. Daarom is het leveren van maatwerk bij ons de standaard. En doordat onze dienstverlening modulair is ingericht, bepaalt u zelf of u kiest voor een totaaloplossing of een combinatie van deeloplossingen. Zo blijft u volledig in control.

Dienstverlening op maat

Natuurlijk kunt u op deze website alles vinden over de diensten die wij aanbieden. Maar het uitleggen van maatwerkdienstverlening is nu eenmaal geen standaard verhaal. Dat lichten wij graag persoonlijk toe. Door direct vanaf het begin goed naar u te luisteren en met u mee te denken, starten wij een intensief traject dat resulteert in een duurzame relatie en strategisch partnerschap. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door onze nuchtere aanpak.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties