Maatschappelijke betrokkenheid bij TKP Investments

Als fiduciair manager zijn wij uiteraard nauw betrokken bij onze klanten. Maar daarnaast vinden wij het belangrijk om óók maatschappelijk betrokken te zijn. Dat doen wij bijvoorbeeld door het sponsoren van een muzikaal of cultureel evenement, of doordat wij al jaren de trotse sponsor zijn van de paralympische sporter Tristan Bangma. Lees hieronder hoe wij met passie invulling geven aan maatschappelijke betrokkenheid.

Betrokken medewerkers aan de slag tijdens de vrijwilligersdag

Het verschil maken wij zondermeer met onze mensen. En dat doen we niet alleen op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Wij stimuleren onze medewerkers om de handen uit de mouwen te steken voor mensen die dat zelf niet (meer) kunnen. Zo leveren wij met veel medewerkers een bijdrage aan de jaarlijkse vrijwilligersdag, georganiseerd door Aegon Nederland. Lees hier meer over de inzet van onze medewerkers tijdens de vrijwilligersdagen.

Sponsorbeleid TKP Investments

Als maatschappelijk betrokken organisatie vinden wij het belangrijk om bepaalde initiatieven te ondersteunen. Maar omdat wij nu eenmaal niet overal een helpende hand kunnen bieden, hebben wij een sponsorbeleid opgesteld. In dit beleid hebben we vastgelegd welk type initiatieven wij een warm hart willen toedragen in de vorm van sponsoring. Wilt u weten of (een initiatief van) uw organisatie voor sponsoring in aanmerking komt? Lees dan eerst ons sponsorbeleid door, voordat u contact met ons opneemt.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Innovatie in beleggen

Onze innovatieve oplossingen bieden uw organisatie de beste beleggingsmogelijkheden.

Laat u inspireren

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties