Sponsor- en donatiebeleid

Bij TKP Investments vinden we het vanzelfsprekend om onze verantwoordelijkheid te nemen voor mens en maatschappij. Daarom ondersteunen wij verschillende goede doelen. Ons sponsor- en donatiebeleid helpt ons om bewuste keuzes te maken in de initiatieven die we steunen.

Domeinen binnen ons sponsor- en donatiebeleid

Hoewel er meerdere randvoorwaarden bestaan voor toekenning, steunen we initiatieven die actief zijn binnen de volgende domeinen :

  • Wealth & Welfare: We bieden mensen die dat nodig hebben een helpende hand om hun welzijn en financiële zelfredzaamheid te vergroten en hun ambities te realiseren; aandacht voor sport en gezondheid hoort daar ook bij.
  • Duurzaamheid: Samen investeren we in de toekomst van onze samenleving en onze planeet; duurzaamheid is daarom een belangrijk aandachtspunt bij alles wat we doen.
  • Cultuur: We dragen cultuur een warm hart toe; cultuur verbindt mensen en draagt bij aan educatie en maatschappelijke vooruitgang.

Met meer aandacht, meer resultaat

Het aangaan van (duurzame) partnerschappen staat centraal in onze werkwijze en dus ook in ons sponsor- en donatiebeleid. Een structurele bijdrage aan een beperkt aantal goede doelen heeft daarom onze voorkeur. Om daadwerkelijk een verschil te kunnen maken, steunen we maximaal vier goede doelen per jaar.

Optimale mix van landelijke en regionale activiteiten

TKP Investments is een landelijk opererende organisatie die is gevestigd in Noord-Nederland. Omdat we ons verbonden voelen met de regio, streven we naar een goede balans tussen landelijke en regionale initiatieven. Dat betekent dat we ons sponsor- en donatiebudget verdelen over maximaal twee landelijke en twee regionale initiatieven.

Lopende initiatieven

Binnen het domein Wealth & Welfare sponsoren we sinds 2013 Tristan Bangma. Deze vrijwel blinde Friese tiener had de droom om een gouden medaille te behalen op de Paralympische Spelen. In 2016 wist hij zijn droom waar te maken: hij won in Rio de Janeiro goud op het onderdeel tandemfietsen. Lees meer over de sponsoring van Tristan Bangma.

Informatie over sponsormogelijkheden

Sponsorverzoeken kunnen worden ingediend via: [email protected]. Voor meer informatie over ons sponsor- en donatiebeleid kunt u vrijblijvend contact opnemen met Maja Blauw.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Innovatie in beleggen

Onze innovatieve oplossingen bieden uw organisatie de beste beleggingsmogelijkheden.

Laat u inspireren

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties