Sponsoring paralympisch kampioen Tristan Bangma

In 2013 maakte TKPI kennis met Tristan Bangma, een vrijwel blinde Friese tiener met een droom. Een behoorlijk ambitieuze droom: een gouden plak winnen op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro 2016 op het onderdeel tandemfietsen.

Van Rio de Janeiro in 2016 naar Tokio in 2020

We zijn ontzettend trots op Tristan en zijn piloot Teun Mulder. Samen maakten zij hun ambitieuze droom waar: het behalen van de gouden medaille op de Paralympische Spelen. Hun focus en inspanningen zijn ronduit inspirerend en laten bij ons een diepe indruk na. We zien in Tristan Bangma een mooi voorbeeld van onze eigen kernwaarden: respect, samenwerken, en verwachtingen overtreffen. Daarom blijven we Tristan sponsoren op weg naar de Paralympische Spelen van Tokio in 2020. Piloot Teun Mulder heeft inmiddels een punt gezet achter zijn wielercarrière, daarom fietst Tristan verder met zijn nieuwe piloot Patrick Bos.

Inspirator en topsporter

Wij volgen Tristan en zijn prestaties op de voet. Wilt u ook geïnspireerd raken door zijn doorzettingsvermogen en inzet als topsporter, houd dan onze nieuwsberichten in de gaten.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties