Vrijwilligersdag

Veel collega’s van TKP Investments leveren jaarlijks een bijdrage aan de jaarlijkse vrijwilligersdag, georganiseerd door Aegon. Lees hieronder over de resultaten van hun inspanningen:

Verbondenheid bij Maartenshof

Bij Maartenshof stond liefde dit jaar centraal tijdens de vrijwilligersdag. Zo werd er een heuse bruiloft in scène gezet. Een aantal collega’s zetten hun beste beentje voor om deze bijzondere dag onvergetelijk te maken voor dit eendags-echtpaar. Dit deden zij door de aankleding te verzorgen, hapjes en drankjes klaar te maken én te serveren en natuurlijk de juiste sfeer mee te brengen. Aan de stralende gezichten van zowel de bewoners als het bruidspaar te zien, was het een zeer geslaagde dag.

Over Maartenshof:

Maartenshof in Groningen-Zuid is gespecialiseerd in het verlenen van complexe zorg bij specifieke aandoeningen zoals Parkinson, COPD en CVA (hersenbloedingen en herseninfarcten). In Maartenshof worden onder meer cliënten met Parkinson behandeld. COPD-patiënten kunnen op deze locatie terecht voor dagbehandelingen. Maartenshof heeft veel voorzieningen en vervult een centrale functie in de buurt. De zorgverlening is kleinschalig en warm.

Noeste arbeid bij De Mikkelhorst

Bij de Mikkelhorst werd dit jaar noeste arbeid verricht. Om deze ecologische zorgboerderij (nog) aantrekkelijker te maken, zijn er onder andere bramenstruiken en een oud hekwerk verwijderd. Maar ook voor het verplaatsen van een mesthoop, haalden onze collega’s hun neus niet op, in elk geval niet figuurlijk gesproken.

Over de Mikkelhorst:

De Mikkelhorst is een Ecologische Zorgboerderij, gelegen in de wijk Oosterhaar in Haren. De Mikkelhorst biedt professionele dagbesteding voor mensen die dit nodig hebben in een veilige en positieve omgeving. Zo ontstaat rust, ruimte en structuur voor bijvoorbeeld mensen met een verstandelijke beperking (al dan niet in combinatie met een fysiek beperking) of bijvoorbeeld mensen met psychische klachten.

Patiëntenverwendag in het Martini Ziekenhuis

Tijdens de “patiëntenverwendag” in het Martini Ziekenhuis in Groningen werden de bloemetjes voor de verandering eens binnen gezet. Patiënten van vrijwel iedere verpleegafdeling waren dan ook blij verrast met het ontvangen boeket. Daarnaast was er gelegenheid om samen bordspelletjes te doen, voorgelezen te worden of de nagels te laten verzorgen. De meeste patiënten hadden echter voornamelijk behoefte aan goed gezelschap en een luisterend oor, die onze collega’s natuurlijk graag boden.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties