Fund governance

TKP Investments onderschrijft de DUFAS Principles of Fund Governance. Deze principes zijn een uitwerking van wettelijke bepalingen voor integere bedrijfsvoering van fondsbeheerders.

Wij hebben de DUFAS Principles vertaald en geïmplementeerd binnen onze organisatie door middel van de TKPI Fund Governance Code. Deze code verwijst ook naar het orderuitvoeringsbeleid. Hierin is onder andere het beleid met betrekking tot ‘best execution’ opgenomen. Dit houdt in dat wij altijd de mogelijkheden bekijken om de uitvoeringskosten te verminderen, zonder dat de kwaliteit van de uitvoering afneemt. Ook verwijst de code naar het aanvullend beleid met betrekking tot belangenconflicten. Deze documenten zijn hieronder weergegeven:

TKP Investments streeft naar een zo hoog mogelijk niveau van vakbekwaamheid en integriteit. Wij zijn daarom aangesloten, of hebben een certificering, bij organisaties die gedragscodes en standaarden in de vermogensbeheerbranche vastleggen. Lees meer over onze certificeringen en de DUFAS Code Vermogensbeheer.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties