Jaarverslag TKP Investments

In 2016 hebben we weer grote stappen gezet. Niet alleen voor onze eigen organisatie, maar ook voor onze klanten. Met continue aandacht voor innovatie en productontwikkeling wisten wij ook dit jaar het verschil te maken.

Innovatieve pensioenoplossingen Stap en Cappital

We zijn trots op onze bijdrage aan verschillende innovatieve oplossingen in de pensioenfondssector, zowel op het gebied van defined benefit als defined contribution. De grote belangstelling voor Stap, het eerste algemeen pensioenfonds van Nederland, en de gestage groei van premiepensioeninstelling Cappital zijn voor ons een bevestiging dat er behoefte is aan nieuwe oplossingen op pensioengebied. Als uitbestedingspartner van Stap en Cappital zijn we daar uiteraard erg blij mee.

Wederzijds vertrouwen en waardering

Verder hebben we de dienstverlening voor een aantal bestaande klanten flink mogen uitbreiden. Zo heeft Aegon Nederland ons een mandaat verstrekt voor selectie en monitoring voor illiquide beleggingscategorieën. Ook vermeldenswaardig is dat klanten ons wederom waarderen met een ruime acht. Een mooie score, waar wij erg trots op zijn. Onze accountmanagers verdienen een extra pluim gezien de zeer hoge klantwaardering voor hun kennis en luisterend vermogen. Ander goed nieuws is dat wij in 2016 een tweede charitatieve instelling als klant hebben mogen verwelkomen. 

Duurzame resultaten en voornemens

Duurzaamheid stond onverminderd hoog op de agenda. Naast onze duurzame aanpak binnen alle beleggingsfondsen, hebben wij dit jaar verschillende beleggingsfondsen ontwikkeld die rekening houden met financiële doelstellingen en, in vergaande mate, met criteria ten aanzien van mens en milieu.

Jaarverslag downloaden

U kunt hier de volgende jaarverslagen downloaden:

Wilt u weten waar we de afgelopen maanden mee bezig zijn geweest? U vindt hier het overzicht van recente publicaties en nieuws.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Innovatie in beleggen

Onze innovatieve oplossingen bieden uw organisatie de beste beleggingsmogelijkheden.

Laat u inspireren

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties