Werken bij TKP Investments

Onze medewerkers zijn de basis van onze organisatie. Samen werken zij iedere dag hard om de beste dienstverlening te leveren en klantverwachtingen te overtreffen. We zijn dan ook trots op de hoge klanttevredenheidscijfers en de waardering die we van de branche ontvangen in de vorm van awards. Een uitmuntende dienstverlening vraagt om een excellente werkomgeving. Goed werkgeverschap staat daarom hoog in het vaandel bij TKP Investments. Evenals een zakelijke, maar prettige en open werksfeer.

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures en stages.
Lees hier meer over wat TKP Investments doet.

Dynamische en internationale werkomgeving

Vermogensbeheer staat middenin de snel veranderende maatschappij; snel schakelen en blijven innoveren is daarom erg belangrijk. Als onderdeel van Aegon bieden we wereldwijde dynamiek aan de Groningse ring. Internationale samenwerking met de andere Aegon-units is dan ook een belangrijk aspect van de meeste functies bij TKP Investments.

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij TKP Investments bieden we een goed salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je bovenop je salaris een flexbudget waarmee je extra verlofuren kunt kopen. Besteed je het niet? Dan wordt dat budget toegevoegd aan je salaris. We hebben uiteraard veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling en je krijgt volop ruimte om initiatief te nemen en ideeën uit te voeren. Buiten kantooruren kun je deelnemen aan de activiteiten van onze actieve personeelsvereniging.

Diversiteit en kwaliteit

We houden van diversiteit en kwaliteit. Een goede mix van mannen, vrouwen, leeftijden, achtergronden en identiteiten maakt onze organisatie sterk. Hoewel iedereen anders is, hebben onze medewerkers de volgende kernwaarden gemeen: verwachtingen overtreffen, helder communiceren, samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en integer handelen. Daarnaast waarderen wij onze medewerkers om hun proactieve en innovatieve houding.

Nieuwe collega’s van buiten Groningen

Woon je ver van Groningen maar overweeg je voor TKP Investments te gaan werken? Dan helpen we je tijdens een overbruggingsperiode om de reistijd te beperken. Op deze manier hoef je pas te verhuizen wanneer zeker is dat we een match zijn.

Werk dat er toe doet

Als medewerker van TKP Investments maak je echt het verschil voor onze klanten. Dankzij jouw kennis en ervaring helpen we onze klanten de juiste keuzes te maken voor de financiële toekomst van hun eigen klanten. Pensioenfondsen streven naar voldoende pensioenopbouw voor hun deelnemers en charitatieve instellingen streven naar toereikende bestemmingsreserves. Welke functie je ook hebt bij TKPI: samen maken we het verschil.

Werken bij TKP Investments betekent… 

  • Vrijheid om ideeën te realiseren
  • Een omgeving om in te excelleren
  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Flexibele werkplekken en werktijden
  • Een plezierige en open werkomgeving
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Wereldse dynamiek in het mooie Groningen

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties