Marktupdate: Invloed van coronavirus op financiële markten

Financiële markten zijn de afgelopen dagen in de ban van het Coronavirus, ook wel COVID-19 genoemd. Beurzen hebben afgelopen dagen wereldwijd forse verliezen geleden. In deze marktupdate gaan wij in op de oorzaak van de ontwikkelingen op financiële markten en de mogelijke economische gevolgen hiervan.

Coronavirus: Executive Summary

We verwachten met name op korte termijn onzekerheid op financiële markten over een verdere uitbraak van het virus en de gevolgen hiervan op de economische groei. Dit heeft mogelijk een verdere correctie van aandelenkoersen tot gevolg. Na recente all-time high noteringen van verschillende aandelenindices staan koersen inmiddels rond niveaus van oktober vorig jaar. Vanwege de relatief hoge waarderingen hebben we onze klanten de afgelopen periode reeds geadviseerd om voorzichtig te zijn in hun positionering ten aanzien van zakelijke waarden risico’s. Dit advies om voorzichtig te zijn ten aanzien van zakelijke waarden risico’s blijft ongewijzigd.

Download de volledige marktupdate

In onze marktupdate kunt u meer lezen over de invloed van het Coronavirus op de financiële markten: Marktupdate TKP Investments Coronoavirus – 28 februari 2020.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties