UCITS

Voor onze internationale klanten bieden we diverse beleggingsfondsen. TKP Investments biedt de volgende UCITS:

Wij zijn continu bezig om ons assortiment aan UCITS uit te breiden.

UCITS staat for Undertakings for Collective Investment in Transferable Securities. Deze term verwijst naar een richtlijn van de Europese Unie (EU). De UCITS-richtlijn heeft als doel beleggingsrichtlijnen in Europa te vereenvoudigen en beleggers meer bescherming te bieden. In Nederland is deze richtlijn opgenomen in de Wft. Binnen Europa zijn UCITS een bekend en populair type beleggingsinstellingen.

Net Asset Value

De koers of prijs van een beleggingsfonds is gebaseerd op de intrinsieke waarde, de Net Asset Value (NAV). De NAV wordt dagelijks vastgesteld. U kunt onze dagelijkse update van de UCITS bekijken via het NAV daily report.

Prospectus UCITS

Uitgebreide documentatie over onze UCITS kunt u nalezen in de volgende documenten:

Wilt u meer weten over onze UCITS? Neem dan vrijblijvend contact op met Alexandra Groote.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties