TKPI MM World Equity Index SRI Fund – EUR

Omschrijving

Het TKPI MM World Equity Index SRI Fund – EUR belegt wereldwijd (indirect) in aandelen van ondernemingen die aan bepaalde eisen van duurzaamheid voldoen. Wij houden bij de aandelenselectie, naast de financiële doelstellingen, ook rekening met waarden en normen ten aanzien van mens en milieu.

Het valutarisico van de benchmarkwaarden van de beleggingen in Amerikaanse dollar, Britse pond en Japanse yen wordt maandelijks afgedekt naar de euro. De beleggingen vinden plaats volgens het multi-managerprincipe. Hierbij verlenen wij duidelijk omschreven mandaten aan daartoe geselecteerde vermogensbeheerders. De beleggingen worden passief beheerd. Tot slot hanteert het fonds een maatschappelijk verantwoord beleggingsbeleid.

Meer informatie over dit fonds kunt u lezen in: 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht met onze beleggingsfondsen.

 
 • Download informatie

 • Over TKP Investments

  Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

  Meer over TKP Investments

  Duurzaam beleggen

  Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

  Meer over duurzaam beleggen

  Gelieerde organisaties