Multi-managementstrategie

Onze multi-managementstrategie vormt de kern van onze beleggingsoplossingen. Wij selecteren voor u de best-in-class vermogensbeheerders wereldwijd, zodat u toegang hebt tot een internationaal netwerk van beleggingsexperts. De multi-manager strategie van TKP Investments heeft zich bewezen als een succesvolle beleggingsaanpak.

Bovengemiddeld rendement dankzij best-in-class vermogensbeheerders

Dankzij ons gestructureerde en gedisciplineerde selectieproces beleggen alleen de beste externe managers voor u. Niet voor niets staat bij ons ‘alles binnen het vermogen’ centraal. Wij selecteren de verschillende vermogensbeheerders op beleggingsstijl, deskundigheid en capaciteiten. Onze aanpak zorgt voor een spreiding van beleggingsstijlen van meerdere best-in-class vermogensbeheerders. Daarmee vergroten wij de kans op stabiele bovengemiddelde rendementen.

Intensief selectieproces van managers

Wij beginnen het beleggingsproces met een robuust en intensief selectieproces van externe managers per regio, thema en/of beleggingsstrategie. Na een uitvoerige operational due diligence en een site-visit selecteert ons multi-managementteam de beste externe managers. Wij blijven de prestaties van de externe managers continu monitoren. We beoordelen de prestaties op verschillende aspecten en kijken onder andere naar portefeuille-informatie, bedrijfsnieuws, attributieanalyses, en risico- en rendementsmaatstaven.

Breed aanbod aan beleggingsfondsen

Wij bieden u een breed aanbod aan aantrekkelijke beleggingsfondsen. U kunt uw eigen beleggingsmix samenstellen uit een groot aantal actief of passief beheerde beleggingsfondsen in diverse regio’s en beleggingscategorieën. Wanneer u de strategische beleggingsmix wilt wijzigen, dan regelen wij dat snel en kostenefficiënt voor u. Onze beleggingsfondsen zijn geschikt voor pensioenfondsen, charitatieve instellingen en andere institutionele beleggers.

Fiscaal transparant

Onze beleggingsfondsen zijn fiscaal transparant (een uitzondering hierop is het TKPI European Real Estate Fund). Met onze Fondsen voor Gemene Rekeningen (FGR) profiteert u van schaalvoordelen en fiscale faciliteiten. Het dividend en de terug te vorderen dividendbelasting komen ten goede aan de beleggingsfondsen en verhogen het rendement op uw beleggingen. De internationale beleggingsfondsen zijn gestructureerd als UCITS en zijn ook fiscaal transparant.

Discretionair mandaat

U kunt uw vermogen bij TKP Investments ook via discretionaire mandaten laten beheren. Wij inventariseren uw specifieke beleggingswensen grondig zodat onze experts u een passende beleggingsoplossing kunnen bieden. Discretionaire mandaten bieden een grote mate van transparantie en flexibiliteit. De selectie is onder andere gebaseerd op uw eigen investment beliefs, duurzaamheidscriteria en uitsluitingslijst. Uiteraard is het mogelijk om een discretionair mandaat te combineren met multi-manager beleggingsfondsen.

Wilt u meer weten over onze beleggingsoplossingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Alexandra Groote.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties