Responsible Investment Report Aegon Asset Management 2014

Als onderdeel van Aegon Asset Management, heeft TKP Investments meegewerkt aan de totstandkoming van het Responsible Investment Report. Dit rapport geeft een overzicht van alle activiteiten en initiatieven van Aegon Asset Management wereldwijd op het gebied van verantwoord beleggen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan actuele thema’s op het gebied van verantwoord beleggen en ondernemen.

Ook bij TKP Investments is aandacht voor duurzaamheid een integraal onderdeel van de dienstverlening. Zo betrekken wij Environmental, Social en Governance (ESG)-criteria in ons beleggingsbeleid. Voor deze vierde editie van het Responsible Investment Report werkten Roelie van Wijk (CEO TKP Investments) en Coos Luning (CIO TKP Investments) mee aan een interview (bladzijden 24 en 25) waarin zij uitleg geven over de rol die ESG-criteria spelen in onze multi manager portefeuilles. Daarnaast vertelt René Rijk (portfoliomanager real estate bij TKP Investments) over de manier waarop wij bij onze onroerend goed beleggingsportefeuille invulling geven aan het thema duurzaamheid (bladzijde 32).

Klik hier voor het volledige Responsible Investment Report.

 

 

 

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties