Tristan Bangma parasportman van Friesland 2016

Na het behalen van Olympisch goud op de paralympische Spelen in Rio is baanwielrenner Tristan Bangma woensdagavond 15 februari geëerd met de titel Friese Parasportman van het jaar. De prijs is uitgereikt tijdens het Sportgala Fryslân in het Abe Lenstra-stadion van Heerenveen. We zijn ontzettend trots op Tristan met het winnen van de Pim Mulierprijs! Tristan en piloot Teun Mulder maakten samen hun ambitieuze droom waar: het behalen van de gouden medaille op de Paralympische Spelen in Rio afgelopen september. Hun focus en inspanningen zijn ronduit inspirerend. Na de winst in Rio heeft Teun Mulder zijn plaats inmiddels overgedragen aan piloot Patrick Bos. Teun en Patrick bereiden zich momenteel op het trainingskamp in Spanje voor op de komende wegwedstrijden.

TKP Investments steunt de visueel gehandicapte Tristan sinds 2013. Afgelopen december hebben wij het contract ondertekend waarin we vastlegden Tristan ook de komende 4 jaar te ondersteunen op weg naar de Paralympische Spelen in Tokio van 2020.

Bekijk hier de samenvatting van het Sportgala Fryslân 

Tristan begint op 1.55 minuten.

Andere goede doelen

Behalve met sport en welzijn, voelen we ons ook verbonden met duurzaamheid en cultuur. Hierover kunt u meer lezen in ons sponsor- en donatiebeleid.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties