Duurzaam beleggen

Als fiduciair manager weten wij uit ervaring dat een lange beleggingshorizon hand in hand gaat met duurzaam beleggen. Ondernemingen die oog hebben voor duurzaamheid zijn immers innovatiever en beter voorbereid op de toekomst. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen voor mens en milieu. Maatschappelijk Verantwoord Beleggen (MVB) is daarom een integraal onderdeel van ons beleggingsproces. En gelukkig hoeft duurzaam en verantwoord beleggen niet ten koste te gaan van rendement!

Samen werken aan duurzame oplossingen

Wij voeren al sinds 2006 een maatschappelijk verantwoord beleggingsbeleid. Inmiddels staat MVB, ook wel bekend als Environmental, Social en Governance (ESG), bij veel van onze klanten hoog op de agenda. Dat is voor ons reden om in onze duurzame aanpak voorop te blijven lopen. Bijvoorbeeld door een proactieve bijdrage te leveren aan de (internationale) discussie rondom duurzaam beleggen. Daarbij zoeken we ook regelmatig de samenwerking met moederbedrijf Aegon Asset Management. En natuurlijk gaan we ook met u als klant in gesprek om uw verwachtingen op het gebied van duurzaam beleggen in kaart te brengen. Samen vinden, of bedenken we een duurzame oplossing die past bij uw doelstellingen. Dit doen we door goed naar u te luisteren en een heldere analyse te maken van de risico’s en kansen van duurzaam beleggen.

Over onze visie op duurzaam beleggen is een artikel verschenen in de Financial Investigator: ESG vraagt om een dynamische aanpak.

Ons MVB-beleid en onze MVB-beleggingsoplossingen

Wilt u weten hoe ons MVB-beleid is vormgegeven? Kijk dan bij ons duurzaam beleid. Zoekt u meer informatie over onze specifieke beleggingsoplossingen? Kijk dan bij onze duurzame beleggingsoplossingen.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties