Gelieerde organisaties

Wij doen alles wat binnen ons vermogen ligt om de beste dienstverlening te leveren aan onze klanten. Met dat doel zoeken we soms de samenwerking op met andere organisaties. Want samen kun je nu eenmaal meer bereiken. Met onderstaande gelieerde organisaties bundelen wij regelmatig onze krachten.

Aegon Asset Management Nederland

Aegon Asset Management Nederland is een specialist in vastrentende waarden en asset allocatie die door verplichtingen gedreven is (Liability Driven Asset Allocation). Door actief te investeren wordt geprobeerd een optimaal voordeel te halen uit investeringskansen in de markt. Aegon Asset Management Nederland belegt meer dan 50 miljard euro voor met name de collectieve pensioensector: bedrijfstakpensioenfondsen, ondernemingspensioenfondsen en werkgevers. Daarnaast belegt zij ook voor verzekeraars. Aegon Asset Management Nederland en TKP Investments vallen beide onder Aegon Asset Management Holding met circa 350 miljard euro belegd vermogen wereldwijd. Diverse afdelingen slaan regelmatig de handen ineen om kennis met elkaar te delen. Ook trekken we in offertetrajecten soms gezamenlijk op om onze krachten te bundelen. Meer weten over Aegon Asset Management Nederland? Bezoek dan hun eigen website: aegonassetmanagement.nl

Investment Solutions Center

Het Investment Solutions Center van Aegon Asset Management is het kenniscentrum voor strategische investeringsvraagstukken. Hierin werken de verschillende experts van Aegon Asset Management samen aan kennisuitwisseling, onderzoek en publicaties. TKP Investments heeft, als onderdeel van Aegon Asset Management, een centrale rol in het kenniscentrum. Ons eigen Investment Strategy team is hier dan ook nauw bij betrokken. Het Investment Solutions Center publiceert regelmatig artikelen om inzichten, onderzoek en praktische toepassingen met u te delen. Dit kan u helpen om nieuwe ontwikkelingen en inzichten toe te passen op uw eigen beleggingsstrategie. Meer informatie vindt u op de website van het Investment Solutions Center.

Cappital

Cappital B.V. is een premiepensioeninstelling, die zich richt op de uitvoering van beschikbare premieregelingen voor grotere werkgevers en collectieven. Cappital is een initiatief van TKP Pensioen, die alle pensioenbeheeractiviteiten voor Cappital uitvoert. Wij zijn er trots op dat Cappital ons heeft geselecteerd als uitbestedingspartner voor het vermogensbeheer. Bent u ook geïnteresseerd in DC-oplossingen, bezoek dan eens de website: cappital.com

TKP Pensioen

Begonnen als uitvoeringsorganisatie van het pensioenfonds van PTT Nederland, is TKP uitgegroeid tot een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. Meer dan 25 bedrijfstak- en ondernemingspensioenfondsen, en ruim 3,3 miljoen Nederlanders vertrouwen op hun dienstverlening. TKP Investments was tot 2011 onderdeel van TKP, om vervolgens zelfstandig door te gaan. Vanwege of liever gezegd dankzij onze gezamenlijke klanten trekken we veel samen op. Zo kunnen wij onze klanten de beste integrale dienstverlening (blijven) bieden. Wilt u meer weten over de dienstverlening van TKP, neem dan eens een kijkje op hun website: TKPPensioen.nl

Stap

Stap is een Algemeen Pensioenfonds en biedt pensioenfondsen de mogelijkheid om samen met anderen door te gaan als pensioenfonds. Stap is opgericht door pensioenuitvoerder TKP en verzekeraar Aegon en verzorgt eigentijdse pensioenregelingen. Hierbij wordt aan alle deskundigheidseisen van DNB voldaan en tegen veel lagere kosten. Stap biedt werkgevers de kans om aan te sluiten bij een pensioenfonds, zonder hoge garantiekosten, maar met een goede regeling binnen een groot collectief. In 2016 heeft Stap voor TKP Investments gekozen als uitbestedingspartner voor het vermogensbeheer. Wilt u meer informatie over wat Stap eventueel voor uw pensioenfonds kan betekenen? Bezoek dan hun eigen website: Stappensioen.nl

Certificering en gedragscodes

Naast samenwerking met bovenstaande organisaties, zijn wij ook aangesloten bij instituten die gedragscodes in de vermogensbeheerbranche vastleggen. Hier vindt u een overzicht van standaarden en certificeringen zoals GIPS, CFA en de DUFAS Code waar TKP Investments zich aan verbonden heeft.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Innovatie in beleggen

Onze innovatieve oplossingen bieden uw organisatie de beste beleggingsmogelijkheden.

Laat u inspireren

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties