Gelieerde organisaties

Wij doen alles wat binnen ons vermogen ligt om de beste dienstverlening te leveren aan onze klanten. Met dat doel zoeken we soms de samenwerking op met andere organisaties. Want samen kun je nu eenmaal meer bereiken. Met onderstaande gelieerde organisaties bundelen wij regelmatig onze krachten.

Aegon Cappital

Aegon Cappital is het resultaat van de krachtenbundeling tussen de premiepensioeninstellingen Aegon PPI en Cappital. Aegon Cappital richt zich op de uitvoering van beschikbare premieregelingen voor grotere werkgevers en MKB. Aegon Cappital is een initiatief van Aegon en TKP Pensioen, die de pensioenbeheeractiviteiten voor de PPI uitvoert. Wij zijn er trots op dat Aegon Cappital ons heeft geselecteerd als een van de uitbestedingspartners voor het vermogensbeheer. Bent u geïnteresseerd in DC-oplossingen, bezoek dan eens de website: aegoncappital.nl

TKP Pensioen

TKP PensioenBegonnen als uitvoeringsorganisatie van het pensioenfonds van PTT Nederland, is TKP uitgegroeid tot een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. Meer dan 25 bedrijfstak- en ondernemingspensioenfondsen, en ruim 3,3 miljoen Nederlanders vertrouwen op hun dienstverlening. TKP Investments was tot 2011 onderdeel van TKP, om vervolgens zelfstandig door te gaan. Vanwege of liever gezegd dankzij onze gezamenlijke klanten trekken we veel samen op. Zo kunnen wij onze klanten de beste integrale dienstverlening (blijven) bieden. Wilt u meer weten over de dienstverlening van TKP, neem dan eens een kijkje op hun website: TKPPensioen.nl

Stap

Logo_Stap_Algemeen_PensioenfondsStap is een Algemeen Pensioenfonds en biedt pensioenfondsen de mogelijkheid om samen met anderen door te gaan als pensioenfonds. Stap is opgericht door pensioenuitvoerder TKP en verzekeraar Aegon en verzorgt eigentijdse pensioenregelingen. Hierbij wordt aan alle deskundigheidseisen van DNB voldaan en tegen veel lagere kosten. Stap biedt werkgevers de kans om aan te sluiten bij een pensioenfonds, zonder hoge garantiekosten, maar met een goede regeling binnen een groot collectief. In 2016 heeft Stap voor TKP Investments gekozen als uitbestedingspartner voor het vermogensbeheer. Wilt u meer informatie over wat Stap eventueel voor uw pensioenfonds kan betekenen? Bezoek dan hun eigen website: Stappensioen.nl

Certificering en gedragscodes

Naast samenwerking met bovenstaande organisaties, zijn wij ook aangesloten bij instituten die gedragscodes in de vermogensbeheerbranche vastleggen. Hier vindt u een overzicht van standaarden en certificeringen zoals GIPS, CFA en de DUFAS Code waar TKP Investments zich aan verbonden heeft.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties