Onze organisatie

Geschiedenis van onze organisatie

TKP Investments is opgericht in 2003, maar vindt zijn oorsprong in 1988 bij de oprichting van TKP als pensioenuitvoeringsorganisatie van pensioenfonds PTT Nederland. In 2003 is TKP onderdeel geworden van Aegon Nederland en is TKP Investments B.V. opgericht. In 2009 is TKP Investments als zelfstandig opererende organisatie, 100% dochter geworden van Aegon Asset Management. Per 30 juni 2018 beheren én adviseren wij over een belegd vermogen van 31,2 miljard euro.

Onze missie

Wij willen een duurzame bijdrage leveren aan het realiseren van het best haalbare rendement voor onze klanten, zodat zij hun lange termijn verplichtingen kunnen nakomen.

Daarbij hanteren wij de risicohouding van onze klant als het belangrijkste uitgangspunt. Het is ons streven dat ook de generaties na ons financieel goed verzorgd achterblijven. Dat is lange termijn beleggen. Of het nu gaat om een pensioenfonds of een charitatieve instelling, bij ons is het vermogen in goede handen.

TKP Investments in cijfers

Wilt u meer weten over onze organisatie? Dan vindt u de hier de statuten en het jaarverslag van TKP Investments.

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Onze multi-management fondsen

Bekijk hier ons ruime aanbod aan actief en passief beheerde beleggingsfondsen. Natuurlijk volgens onze multi-managementstrategie.

Meer over onze fondsen

Innovatie in beleggen

Onze innovatieve oplossingen bieden uw organisatie de beste beleggingsmogelijkheden.

Laat u inspireren

Duurzaam beleggen

Een financieel gezonde toekomst begint bij verantwoorde keuzes. Benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van onze duurzame aanpak?

Meer over duurzaam beleggen

Gelieerde organisaties