Onze nieuwsbrief Share is uit

Onze nieuwsbrief Share is weer verschenen! Begin februari daalden de wereldwijde aandelenkoersen na een lange periode van relatieve rust. In deze nieuwsbrief gaan we in op vraag wat hiervan de oorzaak was en of dit betekent dat de zorgen over de toekomst zijn toegenomen.

Lees meer

Marktupdate: snelle koersdalingen op de beurzen

Snelle daling aandelenkoersen

Financiële markten lieten lange tijd een zeer stabiel verloop zien. Onder aanvoering van goed nieuws over de wereldeconomie en beter dan verwachte bedrijfswinsten, stegen koersen sterk en daalden risicopremies op obligaties. De Amerikaanse aandelenindex S&P 500 sloot op 26 januari van dit jaar nog op een hoogste koers ooit, en de van optieprijzen afgeleide bewegelijkheidindex VIX stond zeer laag.

Lees meer

Aegon Asset Management benoemt Roelie van Wijk in de nieuwe functie Head of Responsible Business & Public Affairs.

Het feit dat deze functie in het leven is geroepen en dat Van Wijk benoemd is als Head of Responsible Business & Public Affairs geeft het toegenomen belang aan van maatschappelijke betrokkenheid en duurzaam beleggen in de wereld van vermogensbeheer, niet alleen voor Aegon Asset Management (AAM), maar ook voor haar klanten en voor heel Aegon. Vanaf 1 januari is Van Wijk verantwoordelijk voor de AAM strategie voor verantwoord ondernemen, inclusief de integratie van Maatschappelijk Verantwoord Beleggen, ook wel aangeduid als Environmental, Social en Governance criteria (ESG), in de beleggingen van AAM wereldwijd. Zij rapporteert rechtstreeks aan Sarah Russell, CEO Aegon Asset Management.

Lees meer

Onze nieuwsbrief Share is uit

Onze nieuwsbrief Share is weer verschenen! In deze decembereditie kunt u onder meer lezen over de resultaten van ons onderzoek naar de invloed van demografische ontwikkelingen op de rente. Met als centrale vraag: houden deze ontwikkelingen de rente laag?

Lees meer

TKP Investments bekent kleur op Coming Out Day

11 oktober is internationale Coming Out Day en ook bij TKP Investments laten we graag onze kleuren zien. De Coming-Outdag staat in het teken van gelijkheid voor iedereen, dus ook voor mensen die gay, bi of transgender zijn.

Lees meer

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Pod not found

Gelieerde organisaties