Optimaal tot je recht komen in een dynamische omgeving

De Nederlandse pensioensector is volop in beweging. Een groeiend aantal pensioenfondsen kiest voor liquidatie en een collectieve waardeoverdracht naar een Algemeen Pensioenfonds (APF). Mathijs Lindemulder, implementatiemanager en beleggingsstrateeg bij TKP Investments, vertelt over zijn rol bij een aantal van deze complexe trajecten.

Een voorbeeld van een dergelijk traject van collectieve waardeoverdracht is dat van Pensioenfonds Ballast Nedam. Het bestuur van dit pensioenfonds heeft in september 2018 het besluit genomen tot liquidatie. Met ingang van 1 januari 2019 zijn de pensioenaanspraken en pensioenrechten overgedragen aan een eigen pensioenkring bij Stichting Algemeen Pensioenfonds Stap (Stap). Stap heeft het vermogensbeheer uitbesteed aan TKP Investments. Mathijs Lindemulder is implementatiemanager bij TKP Investments en begeleidt en coördineert de migratie van het belegd vermogen van circa 1 miljard euro.

Lees hier het complete Financial Investigator artikel van Mathijs Lindemulder: ‘Optimaal tot je recht komen in een dynamische omgeving’ 

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties