Pensioen Topics: Governance in de praktijk van het vermogensbeheer

In september is ‘Pensioen Topics’, een uitgave van PBM (Pensioen Bestuur & Management) uitgekomen. Hierin geven vooraanstaande auteurs uit de pensioenwereld hun visie, niet alleen op het pensioencontract maar ook op de beleggingen, het bestuur en de governance. Het boek onder redactie van Jean Frijns, Carel Petersen en Benne van Popta biedt daarmee een breed overzicht van onderwerpen die onder andere fondsbestuurder inspiratie bieden om hun opdracht met zorg uit te blijven voeren.

Samenwerking Stichting Pensioenfonds KPN en TKP Investments

In samenwerking met het pensioenfondsbestuur van KPN en Montae schreven Robert Leenes van TKP Investments en journalist Philip Bueters voor Pensioen Topics het hoofdstuk ‘Governance in de praktijk van het vermogensbeheer’. Hierin beschrijven zij de verbeterslag die Stichting Pensioenfonds KPN en vermogensbeheerder TKP Investments hebben gemaakt na een extern onderzoek van het besluitvormingsproces.

Wilt u de nieuwe uitgave van Pensioen Topics ontvangen?

Stuurt u dan een e-mail met uw adresgegevens naar [email protected]. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Over TKP Investments

Fiduciair management met modulaire dienstverlening. Want wij hebben het vermogen om u te adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Meer over TKP Investments

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief en marktupdates houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en interessante publicaties.

Aanmelden nieuwsbrief

Gelieerde organisaties